Benieuwd waar wij jou mee kunnen helpen?

Bij View-Media.be kan je terecht voor alle IT aankopen, ontdek waar wij jou kunnen mee helpen.

Wij zijn actief binnen de regio van groot Dendermonde (Baasrode, Grembergen, Appels, Hamme, Moerzeke, Buggenhout, Opstal, Opdorp, Sint-Amands…)

Desktop PC

Wij verkopen alle types van desktop pc’s.

Of jij nu op zoek bent naar een standaard pc om te mail en surfen, of wil jij een krachtige pc voor DTP opmaak, videobewerking of ben je gewoonweg een fervente gamer? We helpen jou graag verder!

  • basis PC’s
  • stille werkkrachten
  • PC voor beeldopmaak
  • PC voor videobewerking
  • gaming PC
Je kan kiezen uit een gamma van standaard samengestelde PC’s, pc’s die wij in eigen huis volledig zelf assembleren, of we gaan samen met jou op zoek naar de meest efficiënte configuratie, volledig op maat…

Laptop

Laptops zijn er in alle geuren en kleuren, een keuze maken is daarom niet altijd evident. Bij View-Media.be begeleiden we je graag bij het maken van de juiste keuze. 

Of je nu op zoek bent naar een ultracompacte laptop met een superlange batterijlevensduur of je zoekt een laptop voor huis/tuin/keuken gebruik. We helpen je bij het maken van de juiste keuze binnen jouw budget en volgens jouw wensen.

PC op maat

Een PC volledig gebouwd volgens jouw wensen en budget? Ja het kan!

We helpen je bij het kiezen van de juiste onderdelen, van CPU over geheugen tot grafische kaart, we gaan samen op zoek naar de meest optimale configuratie.

Alles wordt in-house geassembleerd. Zo hebben we perfect controle op wat er met jouw machine gebeurt. 

 

Schermen

Een goed scherm doet wonderen, geloof ons vrij.

Wij begeleiden jou graag bij het maken van de keuze van het juiste scherm. 

Welke schermgrootte? Verstelbaar in hoogte? Met ingebouwde speakers? HDMI, DVI, VGA, Displayport,… 

Kortom, we gaan samen met jou op zoek naar het scherm van je ‘dromen’.

Tablets

Een grote of kleine tablet? Android, iOS of toch maar gewoon een Windows tablet?

Keuzes te over, maar welke is nu het meest geschikt voor jou?

Ga je de tablet gebruiken om te werken? Of enkel om spelletjes te spelen? Of misschien wel beiden? Wil je een keyboard erbij? Een gepast hoesje? 

Alles kan, vertel ons wat je zoekt, we denken met jou mee.

Printers

Of je nu in zwart/wit of in kleur wil printen, met inkt of laser technologie. Op A4 of A3 formaat, of misschien zelfs nog groter, de juiste printer voor de juiste doeleinden kan je heel wat tijd, moeite en ook centen besparen.

Accessoires

Wil je muis niet meer mee? Sputtert jouw keyboard al een tijdje tegen of kraken je speakers als de radio van grootmoeder van weleer? Is het kabeltje van je smartphone te kort? Of is jouw harde schijf niet groot genoeg meer?

Ook hiermee helpen we jou graag verder.