Helaas zijn we gesloten, contacteer ons gerust.

Een PC herstelling hoeft niet noodzakelijk duur te zijn. U moet dus zeker niet zelf aan de slag gaan of uw buurman raadplegen om erger te voorkomen. U kan met een gerust hart uw PC binnen brengen, ook als deze van een andere winkel komt, zodat wij deze voor u op gepaste wijze kunnen herstellen.

Algemene problemen

PC Desktop

Een PC herstelling hoeft niet noodzakelijk duur te zijn. U moet dus zeker niet zelf aan de slag gaan of uw buurman raadplegen om erger te voorkomen. U kan met een gerust hart uw PC binnen brengen zodat wij deze voor u op gepaste wijze kunnen herstellen. Als service backuppen wij Uw mails of documenten (waar mogelijk) zodat u zeker geen data kwijt raakt. Tevens werken wij met vaste forfaits en komt u zo niet voor verassingen te staan wanneer u uw pc terug komt afhalen.

Laptop herstelling

Scherm gebroken, harde schijf gecrashed, batterij defect,... Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Tevens kunnen wij voor veel merken originele onderdelen bestellen om de batterij, het scherm, toetsenborden... te vervangen

Aan huis?

Indien gewenst komen wij aan huis. Installatie van uw draadloos internet? Problemen met uw bekabeling? Hulp nodig bij het opzetten van uw netwerk? Wij helpen u graag verder. Uiteraard is het voor u steeds voordeliger wanneer u uw pc zelf binnenbrengt bij ons in het atelier.

Nog vragen?

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om ons te contacteren.